Музикален поздрав за Международния ден на жената

      Вокалната продукция „Моят музикален поздрав за мама”, посветена на 8-ми март, Международния ден на жената, се проведе в СУ „Н. Й. Вапцаров” – град Царево. Участваха всички солистки от Клуб „Аз обичам да пея” по Проект „Твоят час” с ръководител г-жа Катя Панайотова.

      Вълнуващи изпълнения звучаха в кабинета по Музика, а майките се оказаха най-красивата и обичана публика.

      Програмата беше разнообразна и включваше: „Най-добрата дума” (Габриела и Ивелина), „Аз и ти” (Сезин и Ивелина), една прекрасна песен на Емили Санде, изпълнена от Изабел; Ирена, Елена и Ралица отново доказаха своя талант.  

     На финала всички майки останаха впечатлени от авторската песен на Ирина Вълчева, ученичка от СУ „Н. Й. Вапцаров”.

     За нас беше много вълнуващо и интересно да бъдем част от този празник, който беше организиран от г-жа Катя Панайотова и осъществен с много любов и старание. 

 

      Клуб „Млад PR, журналист и фотограф”

Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 1Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 2Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 3Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 4Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 5Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 6Музикален поздрав за Международния ден на жената - Изображение 7